Skip to content Skip to footer

Algemene voorwaarden

Welkom bij de website van het Overweeghuis Utrecht. Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

1. Gebruik van de website

1.1. De website van het Overweeghuis Utrecht is bedoeld voor informatieve doeleinden en biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie.

1.2. Het is niet toegestaan om de website te gebruiken op een manier die in strijd is met de geldende wetten, regelgeving of deze algemene voorwaarden.

2. Intellectueel eigendom

2.1. Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en video’s, zijn eigendom van het Overweeghuis Utrecht of zijn gelicentieerde partners en zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten.

2.2. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van het Overweeghuis Utrecht materiaal van deze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden of gebruiken voor commerciële doeleinden.

3. Links naar externe websites

3.1. Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder controle staan van het Overweeghuis Utrecht. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het beleid van deze externe websites.

4. Aansprakelijkheid

4.1. Het Overweeghuis Utrecht is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de inhoud ervan.

5. Wijzigingen in de algemene voorwaarden

5.1. Het Overweeghuis Utrecht behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is aanbevolen om regelmatig de voorwaarden te controleren op eventuele wijzigingen.

Door gebruik te maken van deze website, stem je in met deze algemene voorwaarden. Als je het niet eens bent met enig deel van deze voorwaarden, wordt geadviseerd de website niet te gebruiken.

Voor vragen of opmerkingen over deze voorwaarden, neem contact met ons op via de verstrekte contactgegevens.